Yoga

Utan yogan skulle min kropp inte fungera! För mig är inte yoga bara träning, det är sååå mycket mer. Här finner jag styrka, kraft och återhämtning. Här får jag landa i mitt innersta, i närvaron men även i fokus och rörelsefrihet. Här kan jag utvecklas, sätta upp mål eller bara vara. Jag är utbildad Global Yoga/Yinyoga-lärare, Bodybalanceinstruktör och har en hög workshops med mig.

Ledord på passen är glädje!

YinYoga

Yinyoga för mig är att komma hem, att få tid att umgås med sig själv och sitt hjärta. Att landa i tystnaden. Vi stressar runt i livet, får en massa intryck från media, jobbet men även från fina samtal med goda vänner. Det vi sällan hinner göra är att lyssna INÅT, sortera ut vad vill behålla. Bestämma riktning och följa hjärtat. DET är yin för mig och det är precis vad vi får tid till medans vi ger näring till fascian, lymfsystemet och musklerna.
I Globalyogan kan vi grunda oss i kroppen och få möjlighet att genom rörelse bli mer medvetna om HELA vår kropp. Att verkligen få andas och känna frihet.

Meditation

Meditation är en annan sak som ligger mig varmt om hjärtat. Jag håller cirklar och workshops i guidade meditationer samt personlig utveckling där vi arbetar dels med andning och meditation, men även med den personliga utvecklingen och hur vi kan ta makten över vårt liv och hur vi formar det bl.a med insikt om oss själva och våra tankar.

Är ni ett gäng som vill träffas för ett härligt yogapass och/eller meditation? Varför inte en Yoga-AW, eller kanske starta med ett skönt yogapass och sedan köra champagnefrukost? Maila mig på:
info@millasmirakel.nu

Namaste <3