Om mig

Hej!
Vad roligt att du hittat till Mirakel! Camilla heter jag som driver detta lilla företag. Ända sedan barnsben har jag haft känslan av att kunna hela med händerna. Efter att ha läst Anna-Lena Wikströms bok om Reiki kunde jag snabbt utveckla min healing och det dröjde inte länge förrän jag gått min första utbildning. En underbar läkekonst som ligger mig varmast om hjärtat och som jag under åren utvecklat med både Reiki och Andlig healing till något jag kallar Intuitiv healing. Genom min medialitet får du även en coaching om vad du behöver jobba med eller uppmärksamma i ditt liv just nu.

Utbildningar

När kroppen säger ifrån måste man lyssna! Efter år av värk, inflammationer och olika behandlingar fick jag möjlighet att själv få en OrtoBioNomi-behandling, då visste jag direkt att det var något för mig.

Och så fick det bli, 2014 utbildade jag mig till OrtoBioNomi-terapeut! Tänk att en sådan mjuk och följsam behandling kan göra underverk utan att behöva knäcka eller rycka i kroppen! Jag gillar verkligen det holistiska arbetet med både kropp och själ, vi behöver ju arbeta med båda delarna och jag fascineras fortfarande av hur fantastiskt OBN är!

Under 2015 har jag även gått grundutbildning i TCM (Traditionel Chinese Medicine). Även Kinesisk medicin är holistisk och vi utgår från både kropp och själ där även det vi stoppar i oss har stor betydelse då mat är medicin. I utbildningen ingår även akupressur.  Akupressur bygger på samma punkter som vid akupunktur men i stället för nålar trycker man på punkterna med fingrarna istället, ett riktigt bra komplement till OrtoBioNomin!

I november 2017 utbildade jag mig i Acess Bars och kan nu erbjuda sessioner med denna underbara behandling som faktiskt kan förändra ditt liv!

Utöver mina behandlingar är jag Bodybalanceinstruktör och yogalärare. Yoga och meditation är två stora delar
av mitt liv som jag verkligen värnar om och slår ett extra slag för. Under våren 2017 har jag utbildat mig till Global Yoga-lärare och i januari 2018 lades även Yinyogan till i ryggsäcken.

Mina meditations- & utvecklingscirklar är guldkornet, grädden på moset, här får jag göra det jag tycker är bland det vackraste som finns. Nämligen att se människor växa i sig själva, hitta sitt jag, sin styrka och skönhet. Här får jag möjlighet att dela med mig av kunskap som yogalärare, medial coach, healer, kroppsterapeut och människa.

Vill du ha en vägvisning om vart du är på väg i livet eller vad som rör sig runt dig just nu? Genom medial vägledning kan jag guida dig.

Varmt välkomna!