Healing

Healing betyder läkning och är en behandlingsform som funnits i tusentals år. Allting består av energi, eller om man vill – vibrationer, även våra kroppar. Genom mig som kanal tar sig energin dit där den behövs mest, balanserar upp kroppen och hjälper till med självläkning. Det fina med healing är att den behandlar både kropp & själ och ger livsenergi.

Jag har min grund i Reiki Healing men har som så många andra utvecklat min teknik under åren, idag väljer jag att kalla det Intuitiv healing. Under healingen får jag ofta till mig saker som klienten behöver uppmärksamma/ bearbeta som vi går igenom efteråt.

Vad är distanshealing?

Vid alla healingbehandlingar tonar jag först in på min klient. Samma sak även vid distanshealing. Den enda skillnaden är egentligen att du som klient kan ligga hemma i din egen säng, soffan, hängmattan eller var du nu tycker det är lugnt och avslappnat. Energin hittar dit den ska oavsett var du befinner dig.

Hur fungerar det?

Vi bestämmer bara ett klockslag. Ca 5-10 min innan ser du till att du ligger bekvämt, har stängt av telefonen och ser till att du inte blir störd. Kanske sätter på lite lugn musik, tänder lite levande ljus och bara andas. Många kan känna när healingen börjar då man kan uppfatta energierna komma svepande. En del blir lite varma, en del tycker det känns lite kallt och man kan uppleva ett pirr i kroppen. En del känner inget alls och det är också helt normalt.

Precis som med OrtoBioNomi så verkar energierna i kroppen i några dagar efteråt, ge det tid