Föreläsning: Vad ryms egentligen i våra chakra?

Det här är en föreläsning för dig som är nyfiken på vad ett chakra egentligen är och hur vi kan få en ökad förståelse för vår kropp och sinne med hjälp av dem. Under den här eftermiddagen lär vi oss mer om energi, färger, element och deras betydelse.

Hur kan jag använda detta i vardagen? Kan man känna energi? Hur balanserar jag upp mina chakran och vad innebär det egentligen?
Genom samtal, meditation och avslutningsvis ett yinyogapass i bästa chakra-anda guidas du igenom denna sköna eftermiddag

Lördag 2 november kl. 13-17 på Moves & Motivation

Pris 495:- , är du Moves-medlem betalar du bara 450:-

Vi bjuder på fika i pausen.

Anmälan på bokadirekt.se (Mirakel, Växjö)

Föreläsare och instruktör: Camilla Johansson, Mirakel,
ett samarbete mellan Mirakel och Moves & Motivation

OBS! Din anmälan är bindande och avgiften ska vara betald till bg 713-2632 senast 30/10. Om du inte kan komma får du gärna överlåta din plats till någon annan.

MIRAKEL-helg 13-15 september. AVSLUTAD

Än en gång vill vi hälsa er välkomna till en riktig MIRAKEL-helg! 
En helg som kommer att bjuda in dig till att utveckla dina sinnen och ger dig verktyg för att bli mer öppen och inkännande i din intuition, men även verktyg för att kunna leva mera nära din själ och den du verkligen ÄR. Vi kommer testa olika verktyg som tarot- & änglakort, pendel, kristaller mm. Dessutom kommer vi att prova på att göra egen ekologisk hudvård där vi lär oss mer om örter och deras egenskaper. Vi kommer att tillbringa en av kvällarna vid lägerelden där vi i ett sacred space gör en trummeditation, hyllar moder jord och står i vår kraft.
Vi börjar dagen med qigong för de som vill, innan vi avnjuter en god frukost. Alla workshops och måltider ingår i priset samt övernattning i flerbäddsrum. Samtliga måltider är vegetariska.

Tid: Fredag 13/9 kl 17.00 till Söndag 15/9 kl 15.30
Plats: Plymska Huset, Bäckaby , ligger mellan Ramkvilla och Landsbro
Pris: 3200kr (alla måltider/fika, qigong, workshops, kompendium och del i flerbäddsrum ingår. Samt massor av humor och skratt och en och annan kram)
Anmälan till info@millasmirakel.nu, vid anmälan betalas 500 kr i anmälningsavgift på bankgiro 713-2632. Resterande avgift betalas innan kursstart. Märk betalningen ”Mirakelhelg”

Vi som bjuder in till den här helgen är
Camilla Johansson, driver sitt företag Mirakel i Växjö med många års erfarenhet inom meditation och healing. Med sig i bagaget av utbildning har hon även OrtoBioNomi, Yogalärare, Qigong, Acess Bars, mediumskap och andlig rådgivning, tarot, kinesisk medicin, föreläsningscoach samt lite annat smått och gott.

Taru Hildebrand, driver sitt företag Massagehälsan i Vetlanda med lång erfarenhet och gedigen utbildning inom olika massagetekniker, öronakupunktur, OrtoBioNomi, kinesisk medicin, raw food och örtlära samt även här annat smått och gott.

Så, är du sugen på att tillbringa en helg med två damer som har nära till skratt och levererar med ödmjukhet, och en massa andra sköna människor är du hjärtlig välkommen! <3