Yoga

Utan yogan skulle min kropp inte fungera! För mig är inte yoga bara träning, det är sååå mycket mer. Här finner jag styrka, kraft och återhämtning. Här får jag landa i mitt innersta, i närvaron men även i fokus och rörelsefrihet. Här kan jag utvecklas, sätta upp mål eller bara vara. Jag är utbildad Global Yoga/Yinyoga-lärare, Bodybalanceinstruktör och har en hög workshops med mig.
Ledord på passen är glädje!

YINYOGA

På mattan sker miraklet! En klass där vi stannar i lugna positioner lite längre för att arbeta med andetaget och bindväven. En yoga som når både kropp och själ och som är otroligt smärtläkande. Låt dig guidas in i krav- och prestationslösa positioner för att avsluta med en skön savasana och meditation.
Varje onsdag kväll samt söndag förmiddag har jag yinyogapass på Moves & Motivation. Du kan köpa 10-kort hos mig till rabatterat pris, 850kr. Bokar ditt pass gör du på Moves & Motivations sida: www.moves.se

Meditation är en annan sak som ligger mig varmt om hjärtat. Jag håller cirklar och workshops i guidade meditationer samt personlig utveckling där vi arbetar dels med andning och meditation, men även med den personliga utvecklingen och hur vi kan ta makten över vårt liv och hur vi formar det bl.a med insikt om oss själva och våra tankar. Se mer under

***

Är ni ett gäng som vill träffas ett par timmar för ett härligt yogapass och meditation/mindfulness? Kanske med tjejgänget, släkten eller arbetskamraterna – maila till mig!
info@millasmirakel.nu

 

Namaste <3

yoga-mindfulness

Kommentera