Yoga

Utan yogan skulle min kropp inte fungera! För mig är inte yoga bara träning, det är sååå mycket mer. Här finner jag styrka, kraft och återhämtning. Här får jag landa i mitt innersta, i närvaron men även i fokus och rörelsefrihet. Här kan jag utvecklas, sätta upp mål eller bara vara. Jag är utbildad Global Yoga/Yinyoga-lärare, Bodybalanceinstruktör och har en hög workshops med mig.
Ledord på passen är glädje!

Yoga och Corona..
Genom yogan stärker vi immunförsvaret, lymfarna och hjälper kroppen att stå emot virusinfektioner. Ta med din egen matta och filt till savasana, tvätta händerna före och efter passet, håll avstånd mellan mattorna, framför allt – stanna hemma om du känner dig krasslig! Att känna gemenskap, rörelse och glädje är lika viktigt i dessa tider så om vi gör det på bästa sätt för alla så är jag övertygad om att vi skapar bra förutsättningar för att rida ut stormen.

Yogakurs i BRAÅS

Den 24 mars startar en yogakurs i Braås a´ 10 ggr (uppehåll tisd 24/4). Yogan hålls i Braåsgården och passar alla, både nya som vana yogisar. Ta med dig mattan (har du ingen kan vi lösa det), svärmor, brorsan, kompisen eller kanske kollegan och kom på en härlig stund för kropp och själ!
Tid: Tisdagar fr.om 24/3 kl 17.30-18.30 (sista tillfället 2/6)
Pris: 1360 för 10 ggr. Betalas till BG 713-2632 senast 18/3. Drop in 150 kr, betalas med swish.
Anmälan: maila till info@millasmirakel.nu eller skriv i fb-eventet att du kommer och/alternativ betala in avgiften. Märk betalningen ”Yoga i Braås”

YINYOGA

På mattan sker miraklet! En klass där vi stannar i lugna positioner lite längre för att arbeta med andetaget och bindväven. En yoga som når både kropp och själ och som är otroligt smärtläkande. Låt dig guidas in i krav- och prestationslösa positioner för att avsluta med en skön savasana och meditation.

NYTT! 
FULLBOKAD! Healing YIN – 6 veckors kurs med start 10 februari.
Måndagar kl 18.30-19.45 Pris 720 kr (för hela kursen). Anmälan sker via Bokadirekt

Meditation är en annan sak som ligger mig varmt om hjärtat. Jag håller cirklar och workshops i guidade meditationer samt personlig utveckling där vi arbetar dels med andning och meditation, men även med den personliga utvecklingen och hur vi kan ta makten över vårt liv och hur vi formar det bl.a med insikt om oss själva och våra tankar. Se mer under

***

Är ni ett gäng som vill träffas ett par timmar för ett härligt yogapass och meditation/mindfulness? Kanske med tjejgänget, släkten eller arbetskamraterna – maila till mig!
info@millasmirakel.nu

Namaste <3

yoga-mindfulness

Lämna ett svar