Yoga

Utan yogan skulle min kropp inte fungera! För mig är inte yoga bara träning, det är sååå mycket mer. Här finner jag styrka, kraft och återhämtning. Här får jag landa i mitt innersta, i närvaron men även i fokus och rörelsefrihet. Här kan jag utvecklas, sätta upp mål eller bara vara. Jag är utbildad Global Yoga/Yinyoga-lärare, Bodybalanceinstruktör och har en hög workshops med mig.
Ledord på passen är glädje!

Yoga och Corona..
Genom yogan stärker vi immunförsvaret, lymfarna och hjälper kroppen att stå emot virusinfektioner. Ta med din egen matta och filt till savasana, tvätta händerna före och efter passet, håll avstånd mellan mattorna, framför allt – stanna hemma om du känner dig krasslig! Att känna gemenskap, rörelse och glädje är lika viktigt i dessa tider så om vi gör det på bästa sätt för alla så är jag övertygad om att vi skapar bra förutsättningar för att rida ut stormen.

YINYOGA

På mattan sker miraklet! En klass där vi stannar i lugna positioner lite längre för att arbeta med andetaget och bindväven. En yoga som når både kropp och själ och som är otroligt smärtläkande. Låt dig guidas in i krav- och prestationslösa positioner för att avsluta med en skön savasana och meditation.

Afterwork-YIN den 11 september kl 16.30-17.45.
Välkommen att götta in helgen med ett skönt yinpass med lång savasana där Camilla låter healingenergin flöda. Efteråt bjuds det på thé eller något bubbligt för dig som önskar det. Anmäl dig här. Gruppen hålls liten så boka din plats i tid.

NYTT! 
Healing YIN – 6 veckors kurs med start 5 oktober.
Måndagar kl 18.30-19.45 Pris 800 kr (för hela kursen). Anmälan sker via Bokadirekt
OBS! Kursen är fullbokad men håll utkik, det kommer tillfällen att på praktisera Healin YIN på andra datum!
***

Meditation är en annan sak som ligger mig varmt om hjärtat. Jag håller cirklar och workshops i guidade meditationer samt personlig utveckling där vi arbetar dels med andning och meditation, men även med den personliga utvecklingen och hur vi kan ta makten över vårt liv och hur vi formar det bl.a med insikt om oss själva och våra tankar.

***

Är ni ett gäng som vill träffas ett par timmar för ett härligt yogapass och meditation/mindfulness? Kanske med tjejgänget, släkten eller arbetskamraterna – maila till mig!
info@millasmirakel.nu

Namaste <3

yoga-mindfulness

Lämna ett svar