Kurser / Utbildningar

Helgkurs i Mediumskap med Speak of Spirit 9-10 maj!

Det är med stor glädje och värme i hjärtat som jag hälsar mina mentorer välkomna till en utbildningshelg inom mediumskapet. Med ödmjukhet, otroligt stor kunskap, nyfikenhet och massor av humor låter de dig som deltagare hitta just din gåva och hjälper dig att utveckla den. Du som redan arbetar inom mediumbranschen kommer att stretchas och utmanas där du är i din utveckling, så det här är en helg som passar alla nivåer.
Plats: Mirakel (Carpe Diem, Kronobergsg. 2, Växjö)
Pris: 2900kr (400 kr i amn.avgift betalas vid bokning, återbetalas ej)
BG 713-2632, hela summan betalad senast 3 dagar innan kursstart.
Tid: Lördag 9/5 kl 10-17, Söndag 10/5 kl 10-17
Kaffe/thé och fika ingår. I lokalen finns möjlighet att värma mat i micro och runt omkring finns många lunchställen.
Anmälan: info@millasmirakel.nu

Mia Ottosson och Carina Tanaskovic har sina hjärtan inom Spiritualismen och vill verka för en sund och välutbildad mediumkår i Sverige.
MARIA ”MIA” OTTOSSON  CSNU
Mia Ottosson har 20 år bakom sig inom mediumskapet & Spiritualismen. Hon har en lång & mycket gedigen utbildning och är den enda i Norden som har gått igenom och klarat Teaching Training (lärarutbildningen)  på Arthur Findlay College i England, där hon också är certifierad i Demonstration och Inspirerat tal. Hon är nu en efterfrågad lärare i flera länder. Mia håller även kurser i Psychic Art.
CARINA TANASKOVIC
Startade utvecklingen av sin medialitet 2008 och har gått otaliga kurser i mediumskap för olika lärare i olika länder. Hon är utbildad healer och vidareutbildar sig i esoteriskt mediumskap, shamanism & mystik. Sedan 2011 driver hon Andrummet i Kungälv – en mötesplats för andlig gemenskap och medial utveckling där Speak of Spirit har sin bas.

Vill du se Mia och Carina ”in action” ska du ta tillfället i akt fredag 8 maj då de håller en storseans med andlig konst. Mer info finner du här 

Meditationskurser våren 2020

Healingmeditation

En underbar stund för både kropp och själ där vi först landar i djup avslappning i en guidad meditation. Camilla låter sedan healingenergierna fylla rummet och arbeta där det behövs som bäst. Ibland får deltagarna med sig ett litet budskap hem om vad som behövs läggas lite extra fokus på. Underbart för dig som lider av stress, utbrändhet, värkkropp etc.
Begränsat antal platser.
Torsdagar kl 17.00-18.00 på Carpe Diem. Pris 160 kr
Startar Torsdag 9 januari, anmälan på Bokadirekt.se

Lördagsmys

En lördag i månaden samlas vi för en morgonmeditation. Camilla kommer att förmedla ett inspirerat budskap om det dyker upp eller kanske dra ett kort för helgen. Därefter kan du stanna kvar för en kopp thé/kaffe och en lätt frukost för att fira in helgen med ett avslappnat och öppet sinne.
Lördag kl 10.00-11.15 på Carpe Diem. Pris 130 kr/gång.
Vi startar lördagen 7 september, resten av lördagarna kommer att läggas ut efter hand. Anmälan på Bokadirekt.se

Andlig afton!

Under våren kommer det finnas tillfällen att få testa/träna sin medialitet och jobba med sin intuition. Vi kommer att använda oss av magkänsla/intuition, pendel, kort, healing mm för att väcka våra sinnen till liv och bli medvetna om den fantastiska kunskap och kraft vi alla äger. Otroligt roligt och utvecklande. Vi startar alltid med meditation. Passar både dig som är ny och dig som varit med innan då övningarna anpassas efter var du är i din utveckling.

********************************************

ANMÄLAN TILL KURSER

Maila din anmälan till kurser på info@millasmirakel.nu
eller på bokadirekt.se