Kurser / Utbildningar

Meditationskurser hösten 2019

Morgonmeditation måndagar

Välkomna veckan och dagen med en morgonmeditation där vi samlar energi och sätter intentionen för veckan. Det finns alltid en kopp thé innan eller efter.
Måndagar kl. 07.30-08.00 på Carpe Diem. Pris 50 kr
Vi startar 19/8, anmälan på Bokadirekt.se

Healingmeditation

En underbar stund för både kropp och själ där vi först landar i djup avslappning i en guidad meditation. Camilla låter sedan healingenergierna fylla rummet och arbeta där det behövs som bäst. Ibland får deltagarna med sig ett litet budskap hem om vad som behövs läggas lite extra fokus på. Underbart för dig som lider av stress, utbrändhet, värkkropp etc.
Begränsat antal platser.
Torsdagar kl 17.30-18.30 på Carpe Diem. Pris 160 kr
Startar Torsdag 29 augusti, anmälan på Bokadirekt.se

Lördagsmys

En lördag i månaden samlas vi för en morgonmeditation. Camilla kommer att förmedla ett inspirerat budskap om det dyker upp eller kanske dra ett kort för helgen. Därefter kan du stanna kvar för en kopp thé/kaffe och en lätt frukost för att fira in helgen med ett avslappnat och öppet sinne.
Lördag kl 10.00-11.15 på Carpe Diem. Pris 130 kr/gång.
Vi startar lördagen 7 september, resten av lördagarna kommer att läggas ut efter hand. Anmälan på Bokadirekt.se

Personlig och medial utveckling!

Under hösten kommer det finnas tillfällen att få testa/träna sin medialitet och jobba med sin intuition. Vi kommer att använda oss av magkänsla/intuition, pendel, kort, healing mm för att väcka våra sinnen till liv och bli medvetna om den fantastiska kunskap och kraft vi alla äger. Otroligt roligt och utvecklande. Vi startar alltid med meditation. Passar både dig som är ny och dig som varit med innan då övningarna anpassas efter var du är i din utveckling.

Första tillfället är söndag 25 augusti på Carpe Diem kl. 16.30-19.15. Pris 350kr/gång. Fika ingår

********************************************

ANMÄLAN TILL KURSER

Maila din anmälan till kurser på info@millasmirakel.nu
eller på bokadirekt.se